Fürdőszoba fűtés

Elektromos radiátor

fürdőszoba fűtés

Fürdőszoba fűtés megoldásai közé sorolható mind az elektromos padlófűtés, mind az infrapanel vagy elektromos radiátor , hiszen nemcsak vízállóak, de stílusos dizájnjukkal tökéletes megjelenést nyújtanak. Az ELKATHERM SL sorozat radiátorai kifejezetten folyosókra, lépcsőházakra, előszobákra és fürdőszobákra tervezték. Függőleges, keskeny kialakításuknak köszönhetően minimális helyet foglalnak el. A radiátorok fogyasztásáról korábban itt írtunk.

Ezenkívül az SL elektromos radiátor három különböző stílusú törölközőtartóval is felszerelhetők. Mint minden ELKATHERM fűtési rendszer, az szigetelő magjának és kiváló minőségű porbevontatnak (IP24 védettségi fok) köszönhetően megbízhatóan vízállóak. Az infrapanelek között található üveg, illetve tükör bevonatú fűtési rendszerek használata ajánlott fürdőszobában, amely kapható több méretben és teljesítményben.

Részletes termékleírásért kattintson ide.

Elektromos törölközőszárító

fürdőszoba fűtés

A fürdőszoba fűtés másik kiváló formája: elektromos törölközőszárító. Nincs is jobb annál, mint mikor az ember kilép egy forró fürdőből egy hűvös reggelen, és egy puha meleg törölköző várja. Csak akassza fel nedves törölközőjét törölközőtartónkra, pillanatok ala megszárad és felmelegszik. Az elektromos törölközőtartó hatékonyan kombinálja a tökéletes funkcionalitást a megnyerő dizájnnal. 

Az Oleron elektromos törölközőszárító radiátor 750W-os teljesítményének köszönhetően, akár nagy alapterületű fürdőszoba önálló fűtésére is alkalmas. A törölközőszárító alján található beépített digitális termosztát lehetővé teszi a radiátor programozását az Ön kényelmének érdekében, hogy mindig meleg fürdőszobát és száraz törölközőket használhasson. A lekerekített csöveinek köszönhetően rengeteg helyet biztosít a törölközők gyors és hatékony szárításához.

Bővebb leírást a webshopunkon talál.