Gyártóink

Cégünk a legmagasabb minőséget képviselő gyártók termékeit forgalmazza. Kizárólagos magyar képviselettel rendelkezünk az elektromos hőtárolós radiátort gyártó ELKATHERM és az elektromos padlófűtést gyártó HEMSTEDT német cégek termékeinek forgalmazásával

ELKATHERM

Elkathermnél az innováció, úgymond tradíciónak számít. A több, mint 60 éves tapasztalat során termékeik szabványoknak megfelelően és hatékonyan állítják elő a hőt, elektromos árammal. Az elektromos fűtőtest szívében lévő hőtárolós elemek, a kiváló minőségű samott téglák biztosítják minden szobában a kellemes hőérzetet, rendkívül hosszú ideig. A VDE tanúsítvány igazolja a megfelelő technológiát, és a biztonságot az Elkatherm termékek iránt.

A villamos energia egyre vonzóbbá válik a fosszilis tüzelőanyag tartalékok csökkenése ellen. A megújuló energiaforrásokból előállított villamos energia helyileg előállítható a háztartások számára, és zökkenőmentesen táplálható be a hőellátó rendszerbe. Elkatherm termékek kiválóan kombinálhatók, ilyen rendszerekkel.

HEMSTEDT

A céget 1974-ben alapították egy Stuttgart melletti kis faluban. Az alapítók célja a kezdetektől fogva a magas minőségű fűtőkábelek előállítása volt. a Hemstedt gyorsan fejlődött, az alapítást követő negyedik évben már 20 fősre bővült a cég és folyamatosan szélesítették a termékpalettájukat. Az évek során a fejlődésnek és a magas minőségű termékeknek köszönhetően világszerte rendelkeznek viszonteladókkal. Jelenleg mintegy 60 ember dolgozik egy 17 500 -es területen.

Hemstedt manapság nagyrészt, olyan termékeket gyárt és fejleszt, melyek nem csak 100%-ban szén-dioxid-kibocsátás-mentesek, de még pluszt is termelnek környezetének. Ezen törekvéseinek köszönhetően a Hemstedt 2015-ben Németországban elnyerte az innovációt díjazó “Querdenker Award” díjat.