Elektromos padlófűtés termékportfólió

BVF H-MAT

 

Az elektromos fűtőszőnyegeket közvetlenül a padlózat alá, a csemperagasztóba telepítjük, ellentétben az egyéb padlófűtési formákkal, melyeket az aljzatbetonba helyezik. A BVF H-MAT 100 W/ teljesítményű fűtőszőnyeg dupla PVC szigetelésű, és rendelkezik 2,5 m hosszú 'hidegvég'  összekötőkábellel. Ezen tulajdonságainak köszönhetően az általános kategóriájú fűtőszőnyegek közé sorolható. Telepítése gyors és egyszerű.

DH elektromos fűtőszőnyegek

Az elektromos fűtőszőnyeg ezen fajtái kiválóan alkalmasak hidegburkolatok alá. Mivel a kábel mindössze pár milliméter vastagságú, így nem emeli meg a padlószintet. A rendkívül strapabíró és magas olvadásponttal rendelkező fluorpolimer szigetelésű kábel egy üvegszálas hálóra van rögzítve, ezáltal egyszerűbbé téve a beszerelést. Telepítésnél  a fűtőszőnyeget a csemperagasztóba vagy egyből a padlószint alá helyezik el. Az elektromos fűtőszőnyeg ezen fajtája elérhető 1-15 -es területben, valamint 150 W/ teljesítménye miatt, rendkívül gyorsan felfűti az adott teret, és a földelésnek hála teljes mértékben vízálló, így telepíthető fürdőszobában is. A DH fűtőszőnyeg másik, MINI modellje kifejezetten kis,- pár négyzetméteres területek felfűtésére alkalmas. A hideg és meleg kábelkapcsolat átmenetet nélküli, úgymond “sleeveless” kapcsolata, valamint a dupla fluorpoliper szigetelésének  (melynek jóval magasabb az olvadáspontja, mint a PVC-nek, valamint hosszabb élettartalmú is) köszönhetően, a DH (Hemstedt) termékcsalád a prémium kategóriás fűtőszőnyegek közé tartozik.

Energiatárolós elektromos fűtőszőnyegek

 

Az energiatárolós elektromos fűtőszőnyegek három különböző modelljei, olyan innovációkkal rendelkeznek, melyek teljes mértékben egyedivé teszik Őket a piacon. A fűtőszőnyegekben két darab fűtőkábel található, melynek köszönhetően gyorsan felfűtik a teret, majd az elért hőfok után az egyik fűtőkábel automatikusan kikapcsol és csak az egyik kábel üzemel a szinten tartáshoz. Ezen rendszerek alkalmazása új építésű vagy rendkívül jól szigetelt ingatlanok esetében ajánlott és kizárólag napelemes vagy szélerőműves rendszerrel kombinálva működnek.

ALU-Z elektromos fűtőfólia

 

Az ALU-Z elektromos fűtőfóliát kifejezetten meleg burkolatok, mint parketta, laminált padló vagy szőnyeg alá tervezték, de kiválóan alkalmas mennyezeti, illetve fali fűtésre is. A fűtőkábel egy alumínium fóliára van rögzítve, ezáltal beszerelése egyszerű, nem igényel szaktudást. A fűtőfólia 100 W/m² teljesítményű és mindössze 2,8 mm vastagságú, és nem telepíthető nedves padlózat alá, mint például fürdőszobában.

DR elektromos fűtőkábel

 

A DR elektromos fűtőkábel minden padlótípus alá telepíthető. A szoba mérete nem szab határt, könnyen telepíthető nagyobb területű nappalikban vagy akár kisebb folyosókban, előszobában. A fűtőkábelt az aljzat betonba szokták elhelyezni, mely rendkívül jó tárolja hosszú távon a hőt. A DR fűtőkábelt 12 m-től egészen 180 m hosszúságban is rendelheti.

Webshopunk fejlesztés alatt áll. Megrendelés esetén keressen bizalommal  e-mailben, az info[kukac]heatwaves.hu-n vagy a +36 30 697 1351-es telefonszámon !