Fürdőszoba fűtés

fürdőszoba fűtés
previous arrow
next arrow
Slider

Elektromos radiátor

Mind az elektromos padlófűtés, mind az infrapanel vagy elektromos radiátor kiváló megoldás fürdőszobai fűtésnek, hiszen nemcsak vízállóak, de stílusos dizájnjukkal tökéletes megjelenést nyújtanak. Az  ELKATHERM SL hőtárolós elektromos radiátor kifejezetten a fürdőszobában vagy a folyosókon történő használatra lett kifejlesztve. Mint minden ELKATHERM fűtési típus, az impregnált magja és a kiváló minőségű porbevonatnak (IP-24 védettségi fok) köszönhetően megbízhatóan vízálló, és függőleges tájolása miatt helytakarékos. Ezenkívül az SL sorozat optimálisan kombinálható törülközőtartóval (további részletek az elektromos radiátor fül alatt található).

elkatherm radiátor

Elektromos radiátorok fürdőszobába többféle méretben és dizájnnal

 

Tükör páramentesítő

tükör pásátalanító

Elektromos tükör páramentesítő

 

Tükör páramentesítő technológiailag fejlett, állandó, biztonságos és egyszerű megoldást nyújtanak a bepárásodott üvegekre – ideális fürdőszobába. A párátlanítókat úgy tervezték, hogy elegendő hőt bocsájtsanak ki, hogy páramentesen tartsa fürdőszobatükrét miután kilépett a kádból egy forró fürdő után.

A tükör páramentesítő egy sík fólia, amely nem foglal helyet, öntapadó és közvetlen a tükör hátuljára illesztendő, tehát nem foglal helyet és kényelmes felszerelése. Az elektromos rendszer a fürdőszobalámpa áramkörébe köthető, így automatikusan működésbe lép amint felkapcsolja a lámpát. A rendszer legtöbb tükörfajtához megfelelő, legyen az már meglévő vagy új, valamint a fólia duplán szigetelt, így teljes mértékben vízálló és véd az elektromágneses sugárzása ellen.

Elektromos törölközőszárító

Nincs is jobb annál, mint mikor az ember kilép egy forró fürdőből egy hűvös reggelen, és egy puha meleg törölköző várja. Csak akassza fel nedves törölközőjét törölközőtartónkra, és pillanatok alatt megszárad és felmelegszik. Az elektromos törölközőszárító hatékonyan kombinálja a tökéletes funkcionalitást a megnyerő dizájnnal. Egyszerű megoldás az egyszerű örömökért – minden nap. Az elektromos törülközőtartóink kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Nem használ folyadékok így nem ereszt, nincs szükség karbantartásra, energiahatékony, csupán annyit fogyaszt, mint egy villanykörte. Diszkrét rejtett kábelkészlettel rendelkezik, valamint az összes szereléshez szükséges kiegészítők, mint a gyémánt fúrófej (porcelán csempéhez) jár a törölközőszárító mellé.

Webshopunk fejlesztés alatt áll. Megrendelés esetén keressen bizalommal  e-mailben, az info[kukac]heatwaves.hu-n vagy a +36 30 697 1351-es telefonszámon !