Infrapanel

Az infrapaneleink a Nano-technológiás Graphit-polyimide fűtőelemek közé tartozik, amelyek a hagyományos kerámiaszemcsés infrapanelekhez képest magasabb hatásfokot, és jóval hosszabb élettartamot biztosít. A fűtőtest gyártásakor a fűtőbetét hordozó rétegére nano-technológiás eljárában hordják fel a fűtőszálakat, ezáltal jóval pontosabb teljesítménybeállítást tesz lehetővé. Ezek az úgynevezett új generációs infrapanelek p5 vezérlő rendszerrel lettek ellátva, amely felügyeli a maximális hőmérsékletét és kiegyenlíti a hőelosztást a fűtőtesten.

Az infrapanelekből kilépő hősugarak hasonlóak, mint a nap sugarai. Közvetlenül azt a területet melegíti, ahol tartózkodunk, tehát nagy belmagasság esetén is igen hatékony. A fali és mennyezeti rögzítésre alkalmas infrapanelek forradalmi, letisztult, energiatakarékos alapelvek mentén lettek kifejlesztve, melyek alkalmasak házak, lakások vagy akár kereskedelmi terek önálló és energiahatékony fűtésrendszerének kialakítására. Az elektromos fűtés legnagyobb erénye, hogy kimondottan jól és könnyedén szabályozható, gyorsan reagál a megváltozott igényekre és beállításokra. Továbbá az elektromos fűtések esetében nincsenek rejtett hőveszteségek, ráadásul elektromos fűtőpanelek nem igényelnek karbantartást.  Az infrafűtés kialakítására alkalmas távoli infravörös tartomány egyszerű hő, nem tartalmaz sem látható fény tartományt sem esetlegesen az emberi testre negatív hatást gyakorló mikrohullámú sugárzást. A hagyományos fűtési rendszerek közül a cserépkályha hőleadása áll közel az infrafűtéshez. Meglévő gyengébben szigetelt lakása esetén is kiválóan alkalmas az infrapanel kiegészítő fűtéskénti használata, hiszen beszerelése pár perc alatt elvégezhető.

Az NG szériás termékek aktív hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kínálatunk között megtalálja a standard fehér, tükör és üveg infrapanelt is egyaránt.