Szőlőtőke fagyvezérlő fűtőkábel

A tavaszi fagy pusztító következményekkel járhat a szőlőtermesztésben és a gyümölcstermesztésben. A szőlőtőke fagyvezérlő hatékony megoldása, olyan elektromos fűtőkábelre épül, amelyek pontosan az érzékeny hajtásokon helyezkednek el, és évtizedekig gondtalan éjszakákat biztosítanak Ön számára.

A szőlőtőke fagyvezérlő fűtőkábel legnagyobb előnye, hogy termosztáttal vezérelve automatikusan aktiválódik a fűtőrendszer a megfelelő időben és megfelelő helyen. Ennek köszönhetően egyrészt energiát spórolhat meg, másrészt nem szükségesek az éjszakai előkészületek, illetve nem halmozódik fel felesleges hulladék. A szőlőtőke fűtőkábel, mint a többi padlófűtési rendszer, minőségi termék, 100% Made in Germany, és különleges, rendkívül tartós műanyag szigeteléssel van ellátva. A hideg és meleg kábel érintkezése átmenet nélküli, úgynevezett sleeveless módszerrel kapcsolódik egymáshoz, így 100%-ban véd a víztől és más egyéb vegyi és biológiai anyagoktól.

A fagyvezérlő fűtőkábelt a szőlőültetvényeken, 2 fő, speciális szaktudás nélkül is rendkívül gyorsan és egyszerűen telepítheti. Villanyszerelő szakember mindössze az elektromos bekötéshez szükséges. Azonban nem mindenütt, ahol  szőlőt termesztenek, van áramforrás, ezért a tápegység beépítésének különböző lehetőségei vannak. Legegyszerűbben, például akkumulátor tárolásán vagy generátorokon keresztül, esetleg naponta táplálható napelemes rendszerekkel vagy akár szélturbinák feleslegével előállítható a szükséges energia.