Elektromos radiátorok termékportfóliója

ELKATHERM SK-
Az elektromos fűtőtest, amely nem gátolja a gyönyörű kilátást
ELKATHERM SN-
A kompakt elektromos fűtőtest
ELKATHER S-
Bármely szobatípushoz
ELKATHERM SD-
Elektromos fűtőtest extra teljesítménnyel
ELKATHERM SL-
Kifejezetten fürdőszobai használatra fejlesztve
previous arrow
next arrow
Slider

ELKATHERM SK elektromos radiátor

Az ELKATHERM SL-sorozat 1000 – 2500 W teljesítményű modelljei tökéletes megoldást kínálnak minden olyan helyiség számára, ahol nagyszerű kilátás nyílik a nagy ablakból. Az elektromos fűtőtest mindössze 24 cm magasságú, így diszkrét és ideális a padlótól a mennyezetig érő ablakok elhelyezéséhez. Hideg lábaktól szenved? Egyszerűen helyezze az SK radiátor legkisebb modelljét asztal alá. Az elektromos hőtárolós radiátor kerekekre is szerelhető, és alig nagyobb, mint egy cipődoboz.

ELKATHERM SN elektromos radiátor

Az ELKATHERM SN sorozat 500 és 2500 W teljesítmény közötti modelljei nagy hőt biztosítanak. Nem csak 7 különböző teljesítményben, hanem 5 különböző méretben kaphatóak. Ezért gyakorlatilag bármilyen helyiségben megfelelő az elektromos hőtárolós radiátor SL sorozatú modell- legyen szó WC-ről, a fürdőszobáról, vendégszobáról vagy akár nagy lakóterekről és irodákról. Az ablak alatti elhelyezéshez legalább 60 cm falmagassághoz van szükség, ezért ezek az elektromos radiátorok kiválóan alkalmasak nagy ablakokkal rendelkező terekhez is.

ELKATHERM S elektromos radiátor

A ELKATHERM PL-sorozat 500-3000 W-os modelljei 9 különböző teljesítményben és 5 méretben állnak rendelkezésre a gyakorlatban bármilyen helyiségben történő használathoz. Ezért az elektromos radiátor ezen típusát nem véletlen hívjak örök klasszikusnak. Az ablakok alatti elhelyezéshez a fal magasságának legalább 80 cm-nek kell lennie (a standard párkány magassága). Az elektromos hőtárolós radiátor S szériája ideálisak fő főtésként való használatra.

ELKATHERM SD elektromos radiátor

Az ELKATHERM SD sorozat 1000 és 3000 W teljesítmény közötti radiátorai három különböző típusban állnak rendelkezésre. A elektromos fűtőberendezések ezen fajtája tökéletes megoldást kínál nagy szobák, például stúdiók, padlások vagy folyosók számára. Kellemesen tartják a meleget anélkül, hogy nagy helyet foglalnának el. Az SD elektromos hőtárolós radiátor 13 cm-es vastagságúak, ezáltal használható olyan helyiségekben is, ahol falbemélyedések találhatóak.

ELKATHERM SL elektromos radiátor

A 1000-2500 W-os ELKATHERM SL sorozat radiátorai kifejezetten folyosókra, lépcsőházakra, előszobákra és fürdőszobákra tervezték. Függőleges, keskeny kialakításuknak köszönhetően minimális helyet foglalnak el. Ezenkívül az SL elektromos radiátor három különböző stílusú törölközőtartóval is felszerelhetők. Mint minden más ELKATHERM elektromos fűtőberendezés, ezek is teljes mértékben vízállóak.

Webshopunk fejlesztés alatt áll. Megrendelés esetén keressen bizalommal  e-mailben, az info[kukac]heatwaves.hu-n vagy a +36 30 697 1351-es telefonszámon !