Termosztát

elektromos fűtési termosztát
okosotthon
previous arrow
next arrow
Slider

Legyen Önnek is okos otthona!

Az ELKATHERM “Connected Home” egy intelligens hálózati megoldás a kényelem, a biztonság és az energiahatékonyság javítása érdekében. A házban számos olyan összetevő található, amelyek vezérelhetők bármely okostelefonról vagy táblagépről. Mivel az ELKATHERM komponensek egymással összekapcsolódnak, a rendszer automatikusan elvégzi a fontos rutinjellegű feladatokat, mint például a redőnyök felhúzását és a lámpák fel/le kapcsolását, valamint a fűtés vezérlését.

Termosztátok

Digitális termosztátok érintőképernyővel, továbbfejlesztett funkciókkal, megnyerő formatervezéssel, és energia-optimalizáló rendszerrel ellátottak. Fejlett energia optimalizálóval egy ábrán nyomon követheti és alakíthatja energiafogyasztásának költségeit. Az “okos” termosztát ösztönözi Önt az alacsonyabb energiafogyasztású beállítások kipróbálására, így akár 25%-ot is megtakaríthat villanyszámláján. Termosztátjainkat egy hétre előre be lehet programozni, így nem okoz gondot a fűtés, ha hosszabb időre elutazik. Wifi vagy 4G hálózatról telefonjukhoz és táblagépükhöz is csatlakoztathatják, mely megkönnyíti a vezérlést. Egyszerre több helység fűtésének vezérlésére is alkalmas, de egy termosztátról legfeljebb 3600 W / 16 Amper összteljesítményű fűtési berendezés üzemeltethető. Az integrált kézi, illetve digitális vezérlésű termosztátokon a forgatógomb elforgatásával vagy néhány gomb megnyomásával állítható a hőmérséklet. Ha a termosztáton lévő érzékelő észleli, hogy a hőmérséklet a beállított szint alá esett, a fűtés automatikusan bekapcsol. A vezérlés a fűtőtest oldalába épül.

Termosztátok padlófűtéshez:

4iE Smart Wifi érintőképernyős termosztát

A 4iE egy “okos” elektromos padlófűtési termosztát okostelefonnal együttműködve optimális, költséghatékony és energiatakarékos fűtést biztosít. A termosztát a legmodernebb technológiáit használja annak biztosítására, hogy otthon mindig a kívánt, megfelelő időben legyen meleg az Ön számára. Az 4iE Smart WiFi padlófűtési termosztátot úgy tervezték, hogy remekül nézzen ki mind a modern, mind a hagyományosan berendezett otthonokban, üveghatású előlapokkal és csiszolt krómszegélyekkel. Az érintőképernyő különböző témákkal és feltölthető fotó hátterekkel testre szabható. A SmartGeo technológia a  MyHeating alkalmazásban automatikusan szabályozza a fűtést, ugyanis érzékeli, hogy milyen messze tartózkodik, és időben melegíti fel otthonát érkezéskor. Ez megakadályozza az energiaveszteséget, és akár 25% -ot is megtakaríthat számláin.

BVF 701 programozható szobatermosztát

A BVF szobatermosztát 3 m hosszúságú padlószenzorral rendelkezik, így kiválóan alkalmas elektromos padlófűtési rendszerhez. Az LCD kijelzős BVF termosztátot napi 4 ciklusban lehet előre beprogramozni, ezáltal elérve, hogy mindig a megfelelő hőmérséklet legyen a megfelelő időben. Ez a termosztát (mint minden másik is) maximum 16A teljesítményt bír el, de extrém igénybevétel esetén sem melegszik fel a termék hátoldala.

BVF HEATO8 wifi termosztát

A BVF HEATO8 szobatermosztátja az úgynevezett HEATO BOX párosításával, egy telefonról vagy táblagépről bárhonnan irányíthatja a fűtést. Ezen termosztátok vezeték nélkül csatlakoznak a heato boxhoz, és egyaránt elérhető androidos vagy iOS alkalmazásról. Az LCD kijelzős BVF termosztátot napi 4 ciklusban lehet előre beprogramozni, ezáltal elérve, hogy mindig a megfelelő hőmérséklet legyen a megfelelő időben.

BVF 23-FX RF szobatermosztát

A padlószenzorral rendelkező BVF szobatermosztát használatát javasoljuk, amennyiben nincs lehetőség a kapcsoló magasságában a falra helyezni a csatlakozást. Így a vevő egység beépítését követően, 30 méteren belül bárhová elhelyezhetjük a programozható termosztátot.

Two-circuit termosztát

A Two-curcuit termosztát kifejezetten az energiatárolós fűtőszőnyegekhez lett kifejlesztve, hiszen egy gombnyomással beállíthatja, hogy egy vagy két fűtőszálat szeretne használni a felmelegítéshez. A legnagyobb előnye, hogy egy gombnyomással a helyiséget gyorsan felmelegíthetjük az ideális hőmérsékletre, majd visszakapcsolva az egy fűtőszállal fűtő fokozatra, félerővel állandóan megtarthatjuk a meleget. Ez hosszú és gyakran szükségtelen előmelegítési időt takaríthatunk meg olyan helyiségekben, amelyeket gyakran nem használunk, ezáltal spórolhatunk az energiával és erőforrással.

HEATO WiFi Box

A Heato wifi box bármely típusú routerhez képes csatlakozni, majd az egyszerű beszerelést követően, a MyBVF alkalmazással, akár 8 db termosztátot lehet vezérelni interneten keresztül.

Kültéri termosztátok

A kültéri szabályozó megbízható védelmet nyújt a jégtől és a hótól, minimális energiafelhasználással. Mind a hőmérsékletet, mind a páratartalmat mérik, így a jegesedés korán érzékelhető. A kültéri szabályozó csak annyit fűt, amennyi szükséges, hogy olyan helyeket tartson ‘szárazon’, mint a menekülési útvonalak vagy a közlekedőutak. Ez minimálisra csökkenti a kültéri fűtési rendszerek üzemeltetési költségeit, miközben maximális hatást biztosít.

A fagy riasztó ideális például az ereszcsatorna fűtésére. Két szabályozó érzékeli a kritikus hőmérsékleti tartományt, amelyben fagykárosodás fordulhat elő. Így a fűtési rendszer csak akkor van bekapcsolva, ha veszély van, és kikapcsol, ha a környezeti hőmérséklet elfogadható

Termosztátok radiátorokhoz:

Manuális termosztát

termosztát

A kézi vezérlésű termosztáttal a forgatógomb elforgatásával állíthatja be a kívánt hőmérsékletet. Ha a termosztát észleli a hőmérséklet csökkenését, a fűtés automatikusan bekapcsol. Az integrált termosztát az elektromos fűtőtest oldallapjába épül.

Digitális termosztát

termosztát

A digitális termosztáttal a kívánt hőmérséklet és a fűtési periódusok beállíthatók a kijelzőn lévő néhány gomb megnyomásával. Ha a termosztát észleli a hőmérséklet csökkenését, a fűtés automatikusan  bekapcsol. Az integrált termosztát a fűtőtest oldallapjába épül.

Alfa szobatermosztát

termosztátAz alfa szobatermosztát egyénileg konfigurálható heti programot tartalmaz. Egy másik kiemelkedő tulajdonsága a termosztátnak a Smart Start / Smart Stop technológia. A termosztát az adott helyiség környezeti feltételei alapján felismeri, hogy mikor van szükség emelni vagy éppen csökkenteni a hőmérséklet annak érdekében, hogy pontosan a kívánt időben szabályozzák a megfelelő hőérzetet. A termosztát lenyűgöző látványt nyújt a sík, egyszerű  kialakításával, valamint  LCD kijelzővel.

Icon szobatermosztát

termosztát

A kiváló minőségű termosztát elegáns, üvegszerű anyagból készült kijelzővel van ellátva. A szobatermosztát korszerű és világos kialakítását tükrözi intuitív vezérlése és egyszerű kezelhetősége. A termosztát adaptív módon működik és megtanulja elérni a kívánt szobahőmérsékletet egy adott időpontban. A termosztát fagyvédelmi funkcióval és heti programozási lehetőséggel felszerelt.

Érintőképenyős szobatermosztát

termosztát

A kiváló minőségű termosztát egy háttérvilágítású érintőképernyővel van ellátva. Az alap programja támogatja az intuitív termosztát konfigurációját. Szabványos vagy egyedi időzítő programja lehetővé teszi a fűtési időszakok meghatározását a nappali és éjszakai órákban egyaránt. Az adaptív vezérléssel a szobatermosztát az adott idő alatt eléri a kívánt hőmérsékletet, majd kikapcsolja a fűtést egészen addig míg a szobahőmérséklet nem esik a beállított érték alá. A termosztát érzékeli a nyitott ablakokat a csökkenő szobahőmérséklet alapján, és megakadályozza a túlmelegedést is. A termosztátot további jellemzői között említhető a fogyasztáskijelzés és a gyorsabb felfűtési idő beállításának lehetősége.

Plug-in termosztát

termosztát

Ezek a kézi vezérlésű termosztátok a konnektoron keresztül kapcsolódnak össze az elektromos fűtőtesttel .  A kívánt hőmérsékletet a gomb elforgatásával állítjuk be. Ha a szobahőmérséklet a beállított érték alá esik, a termosztát bekapcsolja a fűtést. Amikor a kívánt hőmérséklet ismét elérésre kerül, a fűtőkészülék kikapcsol.

Programozható vezeték nélküli termosztát

A programozható vezeték nélküli termosztáttal, időzítővel ellátva állíthatja be a kívánt szobahőmérsékletet. Támogatja a legfeljebb 24 különböző időzítésű programozást. A termosztát elhelyezhető az asztalra vagy a falra is szerelhető, és router nélkül is működtethető.

Webshopunk fejlesztés alatt áll. Megrendelés esetén keressen bizalommal  e-mailben, az info[kukac]heatwaves.hu-n vagy a +36 30 697 1351-es telefonszámon !