Infrapanel

Infrapaneleink a Nano-technológiás Graphit-polymide fűtőelemek közé tartozik, amelyek a hagyományos kerámiaszemcsés infrapanelekhez képest magasabb hatásfokot, és jóval hosszabb élettartamot biztosít. A fűtőtest gyártásakor a fűtőbetét hordozó rétegére nano-technológiás eljárásban hordják fel a fűtőszálakat, ezáltal jóval pontosabb teljesítménybeállítást tesz lehetővé. Ezek az úgynevezett újgenerációs infrapanelek p5 rendszerrel lettek ellátva, amely felügyeli a maximális hőmérsékletet és kiegyenlíti a hőelosztát a fűtőtesten.

Az infrapanelekből kilépő hősugarak hasonlóak, mint a nap sugarai. Közvetlenül azt a területet melegíti, ahol tartózkodunk, tehát nagyobb belmagasság esetén is igen hatékony. Az elektromos fűtőpanelek nem igényelnek karbantartást. Az infrafűtés kialakítására alkalmas távoli infravörös tartomány egyszerű hő, nem tartalmaz sem látható fény tartományt, sem esetleges az emberi testre negatív hatást gyakorló mikrohullámú sugárzást. A fali és mennyezeti rögzítésre alkalmas infrapanelek forradalmi, letisztult dizájnnal, energiatakerékos elvek mentén lettek kifejlesztve, melyek alkalmasak házak, lakások, vagy akár kereskedelmi terek önálló és energiahatékony fűtésrendszerének a kialakítására. Az elektromos fűtés legnagyobb előnye, hogy kimondottan jól és könnyedén szabályozható, valamint gyorsan reagál a megváltozott igényekre. Továbbá az elektromos fűtés esetén nincsenek rejtett hőveszteségek és az infrapanel nem igényel utólagos karbantartást sem. Az infrafűtés kialakítására alkalmas távoli infravörös tartomány nem tartalmaz sem látható fény tartományt, sem esetlegesen az emberi testre negatív hatást gyakorló mikrohullámú sugárzást. A hagyományos fűtési rendszerek közül a cserépkályha hőátadása áll közel az infrafűtéshez. Meglévő gyengébben szigetelt ingatlana esetén is kiválóan alkalmas az infrapanel kiegészítő fűtéskénti használata, hiszen beszerelése pár perc alatt elvégezhető.

Az NG szériás termékek aktív hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kínálatunk között megtalálja a standard fehér, tükör és üveg infrapanelt is egyaránt.