Termosztátok

WARMUP 4iE wifi termosztát

A 4iE termosztát okostelefonnal együttműködve optimális, költséghatékony fűtést biztosít. A termosztát a legmodernebb technológiát használja annak érdekében, hogy otthon mindig a kívánt, megfelelő időben legyen meleg az Ön számára. A 4iE smart wifi termosztát az üveghatású előlapjával és a csiszolt krómszegélyével remekül néz ki mind a modern, mind a hagyományosan berendezett otthonokban. Az érintőképernyő különböző témákkal és egyéni hátterekkel is testre szabható. A SmartGeo technológia a MyHeating alkalmazásban automatikusan szabályozza a fűtést és csak akkor működik, mikor valóban szükség van rá, így a rendszer kevesebb energiát fogyaszt. A SmartGeo™ rendszer szintén gondoskodik róla, hogy az otthona mindig befűtve várja, és a lehető legkevesebbet fogyassza, amikor nincs otthon.

BVF 701 termosztát + padlószenzor 3m

A BVF szobatermosztátot bármely típusú elektromos fűtési rendszer vezérléséhez használhatja. 3 m hosszúságú padlószenzorral rendelkezik, így kiválóan alkalmas elektromos padlófűtési rendszerhez is. Az LCD kijelzős termosztátot napi 4 ciklusban lehet előre beprogramozni, ezáltal elérve, hogy mindig a megfelelő hőmérséklet legyen a megfelelő időben. Ez a termosztát (mint minden másik is) maximum 16A teljesítményt bír el, de extrém igénybevétel esetén sem melegszik fel a termék hátoldala.

BVF Heato8 termosztát + padlószenzor 3m

A BVF Heato8 szobatermosztátot önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, melyet bármely típusú elektromos fűtési rendszer vezérléséhez használhatja. 3 m hosszúságú padlószenzorral rendelkezik, így kiválóan alkalmas elektromos padlófűtési rendszerhez is. Az LCD kijelzős termosztátot napi 4 ciklusban lehet előre beprogramozni, ezáltal elérve, hogy mindig a megfelelő hőmérséklet legyen a megfelelő időben. A Heato8 termosztát azonban az úgynevezett Heato Box párosításával okos rendszerként működik, amely internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről. Ez a termosztát (mint minden másik is) maximum 16A teljesítményt bír el, de extrém igénybevétel esetén sem melegszik fel a termék hátoldala.

BVF HEATO-BOX

A heato wifi box bármely típusú routerhez képes csatlakozni majd az egyszerű beszerelést követően a MyBVF alkalmazással, akár 8 db termosztátot is lehet vezérelni interneten keresztül.

Two-circuit termosztát

A Two-curcuit termosztát kizárólag az energiatárolós fűtőszőnyegekhez lett kifejlesztve, hiszen egy gombnyomással beállíthatja, hogy egy vagy két fűtőszálat szeretne használni a felmelegítéshez. A legnagyobb előnye, hogy egy gombnyomással a helyiséget gyorsan felmelegíthetjük az ideális hőmérsékletre, majd visszakapcsolva az egy fűtőszállal fűtő fokozatra, félerővel állandóan megtarthatjuk a meleget. Ez hosszú és gyakran szükségtelen előmelegítési időt takaríthatunk meg olyan helyiségekben, amelyeket gyakran nem használunk, ezáltal spórolhatunk az energiával és erőforrással.

Touch érintőképernyős szobatermosztát

A kiváló minőségű termosztát egy háttérvilágítású érintőképernyővel van ellátva. Az alap programja támogatja intuitív termosztát konfigurációját. Szabványos vagy egyedi időzítő programja lehetővé teszi a fűtési időszakok meghatározását a nappali és éjszakai órákban egyaránt. Az adaptív vezérléssel szobatermosztát az adott idő alatt eléri a kívánt hőmérsékletet, majd kikapcsolja a fűtést egészen addig míg a szoba hőmérséklete nem esik a beállított érték alá. A termosztát érzékeli a nyitott ablakokat a csökkenő hőmérséklet alapján, és megakadályozza  a túlmelegedést is. További jellemzői között említhető a fogyasztáskijelzés és a gyorsabb felfűtési idő beállításának lehetősége.

Icon szobatermosztát

A kiváló minőségű termosztát elegáns, üvegszerű anyagból készült kijelzővel van ellátva. A szobatermosztát korszerű és világos tükrözi intuitív vezérlése és egyszerű kezelhetősége. A termosztát adaptív módon működik és megtanulja elérni a kívánt szobahőmérsékletet egy adott időpontban. A termosztát fagyvédelmi és heti programozási lehetőségekkel felszerelt.

Alfa szobatermosztát

Az alfa szobatermosztát egyénileg konfigurálható heti programot tartalmaz. Egy másik kiemelkedő tulajdonsága a termosztátnak a Smart Start/ Smart Stop technológia. A termosztát az adott helyiség környezeti feltételei alapján felismeri, hogy mikor van szükség emelni vagy éppen csökkenteni a hőmérsékletet annak érdekében, hogy pontosan a kívánt időben szabályozzák a megfelelő hőérzetet. A termosztát lenyűgöző látványt nyújt a sík, egyszerű kialakításával, valamint LCD kijelzőjével.

Plug-in termosztát

Ez a kézi vezérlésű termosztát a konnektoron keresztül kapcsolódik össze az elektromos fűtőtesthez. A kívánt hőmérsékletet a gomb elforgatásával állíthatja be. Ha a szobahőmérséklet a kívánt hőfok alá esik, a termosztát bekapcsolja a fűtést, amikor a kívánt hőmérséklet ismét elérésre kerül, a fűtőkészülék kikapcsol.

Elkatherm digitális termosztát

A digitális termosztáttal kívánt hőmérsékletet és a fűtési periódusok beállíthatók a kijelzőn lévő gomb megnyomásával. Ha termosztát észleli a hőmérséklet csökkenését, a fűtés automatikusan bekapcsol, az elért hőfok után kikapcsol. Az integrált termosztát kizárólag Elkatherm fűtőtest oldalába épül be.

Elkatherm manuális termosztát

A kézi vezérlésű termosztáton a forgatógomb elforgatásával állíthatja be a kívánt hőmérsékletet. Ha termosztát észleli a hőmérséklet csökkenését, a fűtés automatikusan bekapcsol, az elért hőfok után kikapcsol. Az integrált termosztát kizárólag Elkatherm fűtőtest oldalába épül be.